Hallo Yolanthe,

Mijn vrouwtje of baas mailt jou altijd maar nou wil ik jou wel eens wat schrijven.

Ik heb het goed naar mijn zin hier en sinds vorige week heb ik ook een heerlijk bedje. Die twee hadden voor mij een hondenbed gekocht, zag er wel aardig uit dus ik ging er maar eens op liggen. Vrouw blij, baas blij, dus bleef ik uit fatsoen maar even liggen. Maar toen haalde mijn vrouwtje mijn tuinstoelkussen naar binnen want  daar ging ze iets omheen maken zei ze. Wist ik veel!!! Ik was zo blij dat het eindelijk
in de kamer lag dat ik meteen van mijn hondenbed naar mijn lekkere kussentje verhuisde. Toen werd ik er elke keer vanaf gestuurd want de vrouw moest er een grote lap omheen maken (lekker zachte stof joh..) dus ik ging telkens op het vloerkleed liggen tot ik weer op mijn kussentje kon.

Ik weet niet waar dat hondenbed gebleven is, ik zie het niet meer en ik wil helemaal geen hondenbed maar ik ben zielsgelukkig met mijn kussen. Mijn knuffel mag er ook bij, plaats genoeg, kijk maar eens naar de foto's.

Laatst gingen we met ze'n drieën naar het bos, baas had de bal meegenomen en ik mocht de hele weg los. Lekker achter de bal aanhollen en hem terug brengen. Nou, ik had nergens anders oog voor maar dat weet jij natuurlijk nog wel van mij.

Van de week kwam ik tijdens de wandeling met mijn vrouwtje een heel groot beest tegen en daar zat een mens op ( een paard heet dat geloof ik). Ik wilde er erg graag naar toe om eens van dichtbij te kijken. Toen moest ik van de vrouw jammer genoeg netjes bij de voet blijven. Moeilijk vond ik dat maar ik heb het toch netjes gedaan en vrouwtje was heel trots op mij. Ik kreeg een lekkere aai over mijn bol en ze zei dat ik heel braaf was.

Als de vrouw moet werken ga ik vaak met de baas naar het hondenbos. Dat is heel groot en daar staat een hek aan de ene kant en aan de andere kant is water. Daar mogen alle honden loslopen. Vandaag was ik er ook weer en heb lekker gespeeld met een Labrador teefje. Ook speel ik daar vaker met een grote poedel en een Border collie. Hartstikke leuk, maar als ik mijn bal zie laat ik alle honden staan en race achter mijn bal aan.

Zo, nu weet je een beetje hoe ik me hier vermaak en mijn mensen fit houd.

Hopelijk zie ik jullie nog eens, dat vind ik natuurlijk erg leuk.

Doe je iedereen de groetjes van mij?

Een pootje van mij en de groetjes van Wim en Rensie.

Cia.News Our Dogs Rasinfo Litters Pictures Linken Contact Trimsalon